Over de Buijs Academy

Ons doel is om tandartsen écht iets te leren

Jappe & Bram

Jappe Buijs en Bram Boermans hebben samen in 2019 de Buijs Academy opgericht. Het doel is om tandartsen iets te leren aan de hand van real-life voorbeelden uit ingewikkelde casuïstiek. De cursussen zijn veelal live behandelingen op echte patiënten. Zo zie je naast de theorie ook hoe het in de praktijk wordt gebracht. Elke kleine handeling, elke visie en gedachtegang wordt gedeeld. De cursisten zijn altijd erg enthousiast over de hoeveelheid kennis en praktische tips die ze tijdens een cursus opdoen.

De Buijs Academy is gevestigd aan de Heresingel 12 te Groningen. Op de 2e verdieping is een cursusruimte met beamer, pantry en een fotostudio gevestigd. In de cursusruimte is plek voor 25-30 mensen. In het pand zijn ook 8 tandheelkundig ingerichte behandelkamers aanwezig welke kunnen worden gebruikt voor ‘live behandelingen/chirurgie’ of zelfstandig behandelen.

De belangrijkste doelstelling van de Buijs Academy is het aanbieden van het allerhoogste niveau educatie voor het gehele team. Ook de assistente. Zij/hij is een onlosmakelijk deel van het behandelend team. Zo kan de opgedane kennis gemakkelijker in de eigen praktijk worden toegepast en geïmplementeerd. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van de kliniek van Buijs Tandartsen (8 behandelstoelen) en werken onder vergroting kunnen de geleerde vaardigheden daadwerkelijk in de praktijk worden gebracht.